1515
Annons

SKF: Unicredit sänker riktkurs

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Innehåll från Tutus DataAnnons

Färist Mobile – I nationens tjänst!

Tutus Data har idag 30 års erfarenhet av nätverkskrypteringslösningar för samhällsviktiga organisationer och har bland annat lanserat Sveriges första säkra moln för säkerhetskänsliga verksamheter. Nu är företaget aktuell med en ny version av sin säkra smartphone, Färist Mobile.

Samhällsviktiga myndigheter och organisationer behöver säkra mobila lösningar för kommunikation av känslig information. Tutus har därför skapat och under 10 år vidareutvecklat en säker smartphone, Färist Mobile.

Färist Mobile har många säkra funktioner som stark diskkryptering med externa nycklar för skydd av känslig information, en unik domänseparation med strikt isolerade miljöer som skyddar telefonen samtidigt som appar blir säkra att användas på Färist Mobile. Med en VPN-tunnel garanteras skydd mot påverkan samtidigt som en yttre säker gräns mot intrång etableras. Detta innebär att kommunikationen är skyddad vare sig det är röstsamtal, meddelanden, e-post eller data. Tillsammans med Tutus utvecklade svenska operativsystem garanteras att information inte delas med externa tillverkare eller utländska uppdateringstjänster.

Godkänd och granskad

Färist Mobile är baserad på Android och är granskad av svenska och europeiska myndigheter. 

Det finns även som specifik version; Sigrid Mobil/Kryapp 9441, godkänd som signalskydd för säkerhetsnivån Begränsat hemlig.

– Färist Mobile är baserad på Android och är en innovativ extra säker mobiltelefon för samhällsviktiga verksamheter, säger Mikael Andersson Försäljning och Marknads Chef.

Läs mer om Färist Mobile - en säker smartphone

Ytterligare egenskaper hos Färist Mobile: 

* Godkänd krypterad VPN Mobilanslutning till bärbar dator
* Krypterat tal och meddelanden
* Centraliserad hantering med löpande automatiska säkerhetsuppdateringar
* Kompatibel med alla Androidappar

Tutus erbjuder produkter som är godkända på nivån Restricted/Begränsat hemlig för såväl EU som på nationell nivå. Företaget är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter också inom EU.

Läs mer om Färist Mobile - en säker smartphone

För information kontakta Mikael Andersson på mikael@tutus.se eller läs mer på www.tutus.se

Om Tutus Data
Tutus Data grundades 1992 och är ledande i Sverige inom certifierade och godkända kryptolösningar. Företaget utvecklar produkter och tjänster som brandväggar, VPN-krypton, krypteringsprogram och EU:s säkraste smartphone, alla med väldigt höga krav på säkerhet. Tutus är leverantör till organisationer med höga krav på säkerhet, bland annat svenska försvaret, civila myndigheter och EU. Läs mer på www.tutus.se.

 

Mer från Tutus Data

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Tutus Data och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?