Annons

New Yorkbörsen: Terminerna pekar ned

Terminerna för de ledande USA- indexen pekar ner inför att onsdagens handel inleds i New York, efter att orderingången på varaktiga varor oväntat sjönk i juni.

Orderingången på varaktiga varor i USA minskade med 1,0 procent i juni, jämfört med månaden före. Analytikerna hade räknat med att orderingången skulle stiga med 1,0 procent, enligt Bloomberg News snittprognos.

Exklusive transport sjönk orderingången med 0,6 procent jämfört med förväntningar om en ökning med 0,4 procent.

Den amerikanska flygplanstillverkaren Boeing har före öppningen redovisat ett resultat på 1:06 dollar per aktie för det andra kvartalet, jämfört med en väntad vinst på 1:01 dollar per aktie. Försäljningen uppgick till 15,6 miljarder dollar, vilket var något under förväntan.

Conocophillips, USA:s tredje största oljebolag, rapporterade högre vinst för andra kvartalet och har kommit överens med Lukoil om att sälja 40 procent av sitt innehav i Lukoil till Lukoil. Det justerade resultatet per aktie låg ovanför en konsensusprognos från Factset Research.

Klockan 20.00 publicerar Federal Reserve sin rapport om den regionala konjunkturutvecklingen, Beige Book, som utgör ett underlag inför bankens nästa räntemöte, den 10 augusti.

Table


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?