Annons

Fotbollsfloppen vill ha regeringshjälp för att få bonus

Trots bara en spelad match i Sverige vill det före detta fotbollsproffset Fernando Aguiar ha ut en miljonbonus och försöker nu ta hjälp av justitieministern för att få pengarna.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Innehåll från 3 VännerAnnons

3 Vänners Glass: ”Vi tackar som varmast och smälter som glass i solsken”

2022 lider mot sitt slut och 3 Vänners Glass ser med stolthet tillbaka på hur bolaget har lyckats befästa en stark position på den svenska glassmarknaden, så även i Finland. Nu blickar 3 Vänners Glass mot 2023 med stor tillförsikt. 

– Inget av detta vore möjligt utan alla hundratusentals vänner som funnit vår glass. Att folk så ofta utrycker att glassen smakar som i barndomen är den finaste komplimang vi kan få. Recepten är enkla men ack så sällsynta, glass utan tillsatser, gjorda på endast äkta råvaror och rikligt av dem och ingen som helst tillsatt luft, detta verkar vara grunden i vår framgång, säger Matias Ristiniemi, en av grundarna till 3 Vänners Glass. 

Han fortsätter med att framhäva hur bolagets framgång till stor del beror på deras samarbetspartners, såsom ICA COOP, Hemköp, 7-Eleven och Foodora. 

– Utan våra partners skulle inget vara möjligt. Vi är också glada över att vår senaste partner, Mathem, valde oss som årets leverantör/nykomling, finare utmärkelse kunde vi aldrig drömma om. 

Matias tar tillfället i akt att tipsa om 3 Vänners julnyheter: Pepparkaksglassar fyllda med hemmagjord och ljuvlig pepparkaksdeg – en personlig favorit. 

– De finns både som bägare och som strutglass. Nu hoppas vi på att nå nya vänner och vill önska våra kunder ett gott nytt år. Skulle någon vilja prata glass går det bra att ta kontakt med mig eller medgrundaren Joakim Graan via vår hemsida. Vi har gjort mycket, men vet att det finns minst lika mycket kvar att göra och våra kunder är vår absolut bästa resurs, avslutar Matias. 

Läs mer och kontakta Matias och Joakim här!  

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med 3 Vänner och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera