Atlas Copco: Citigroup upprepar sälj

Citigroup upprepar sin säljrekommendation för verkstadsgruppen Atlas Copco. Även målkursen på 80 kronor lämnas oförändrad.

Det framgår av en analysuppdatering.

Citigroup har talat med Björn Rosengren, chef för divisionen Construction and Mining Technique, som bekräftar att den senaste tidens förbättring av efterfrågan kan representera "början av en uppgång" för gruvdrift. Något som bolaget indikerade i rapporten för det fjärde kvartalet.

Bland de svenska verkstadsbolagen föredrar Citigroup Sandvik framför Atlas Copco.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?