New York pendlar runt nollan - Ford stiger

De amerikanska börserna pendlade runt nollstrecket på tisdagen. Kurserna återhämtade sig tidigare efter en negativ öppning då ett antal svaga rapporter och prognoser tyngde sentimentet.

Vid 20.00 var Dow Jones var ned 0,2 procent. S&P 500 sjönk 0,3 procent medan Nasdaq gick upp 0,2 procent.

Dupont sjönk 2,0 procent trots att bolaget redovisade ett resultat för tredje kvartalet som var bättre än väntat och höjde prognosen för helårsvinsten.

Bank of America steg 1,9 procent efter den senaste tidens fall.

IBM var upp 0,4 efter att bolaget meddelat att det planerar att köpa tillbaka aktier för ytterligare 10 miljarder dollar.

Ford steg 1,1 procent. Nettovinsten under det tredje kvartalet steg till 1,7 miljarder dollar, eller 0:48 dollar per aktie, mot väntade 0:38 dollar.

Texas Instruments sjönk 0,7 procent efter att bolaget i samband med sin rapport sent på måndagen sagt att försäljningen under fjärde kvartalet kommer att bli lägre än väntat. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?