1515

Åtta ledare redo möta nya utmaningar

Ledarutmaningen har nått sitt mål, och de åtta deltagarna har gjort en spännande resa. Två har bytt jobb, en har flyttat hem till sina rötter och en har startat ett nytt lokalkontor mitt i brinnande lågkonjunktur.

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Innehåll från AZ DesignAnnons

De skapar kontorsmiljöer som passar alla

Under pandemin, då många började jobba hemifrån, har kontorsmöbler fått ett helt nytt användningsområde. Många som jobbat från en kontorsplats vid köksbordet har insett vikten av god ergonomi. När många nu återgår till arbetsplatsen ställs helt nya krav på att arbetsgivare erbjuder en flexibel och ergonomisk miljö. 

Innan pandemin har det varit mestadels företag som köpt kontorsmöbler, men idag är även privatpersoner stora konsumenter. När allt fler nu kommer återvända, helt eller delvis, till kontoren ställer det nya krav på företagen. De som jobbat hemifrån har vant sig vid en standard som utmanar företagen att anpassa kontoren till moderna hybrida arbetsplatser.

– Det stora behovet av kontorsmöbler i hemmet har gjort att vi expanderat enormt inom det området. Idag är till exempel höj- och sänkbara skrivbord en ganska vanlig möbel även hemma hos privatpersoner. Medvetenheten kring ergonomi har ökat under pandemin och personer som jobbat hemma har insett hur viktig en ergonomisk möbel är, säger Andreas Zwahlen, CEO AZ Design.

250 kvm stort showroom

Utöver kontorsmöbler för både företag och privatpersoner har AZ Design även restaurang- och konferensmöbler. För att hjälpa kunderna skapa både rätt känsla och funktion har AZ Design inredningsarkitekter som anpassar kontorslösningarna till varje kunds unika behov. I ett 250 kvadratmeter stort showroom i södra Stockholm kan kunderna komma för att inspireras och testa de olika möblerna.

– Vi har en helhetslösning och kan hjälpa till med allt. Våra inredningsarkitekter kan rita upp möblering, färger, textiler och belysning. Och vi har alla möbler till kontoret, från loungegruppen i receptionen, ergonomiska stolar och skrivbord till gardiner och matsalsmöbler, säger Andreas.

Här hittar du vårt showroom 

Utmaning att skapa flexibla miljöer

Trenden för hur kontoren utformas framöver går starkt mot att vara anpassningsbart. Den hybrida kontorslösningen innebär att man i skift kan använda samma möbler, som då måste gå att anpassa efter olika behov. Höj- och sänkbara skrivbord är en viktig möbel som passar alla och som många nu är vana att arbeta vid på sitt hemmakontor. Även skärmväggar som möjliggör en privat del i de öppna kontorslandskapen blir en viktig detalj att kunna addera. AZ Design säljer kontorsmöbler till både företag och privatpersoner och har ett stort sortiment ergonomiska kontorsstolar och höj- och sänkbara skrivbord i olika storlekar.

Här kan du få mer information om vilket som är det perfekta skrivbordet för din arbetsplats 

Oavsett vilket behov man har eller hur omfattande ens förändringsprojekt är, som företag eller privatperson, kan AZ Design hjälpa till. Antingen väljer man att ta hjälp av en inredningsarkitekt i ett antal timmar eller så tar låter man AZ Design ta ett helhetsansvar där de levererar en plan och inköpslista in i minsta detalj. 

– I Storstockholm kan vi komma ut till kunden för att på plats gå igenom behov och önskemål. Vi kan även skicka ut provstolar till kunden så att de får testa i lugn och ro, säger Andreas.

Om AZ Design

AZ Design erbjuder ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Företaget är en stark aktör inom restaurangmöbler och den senaste tiden är företaget även en stark aktör inom kontorsmöbler för både företag och privatpersoner. Inom segmentet kontorsmöbler erbjuds ett brett sortiment av bland annat höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstolar, kontorsförvaring och ljudabsorberande skärmar. På företagets webbutik finns över 10 000 produkter och i Stockholm ligger ett 250 kvm stort Showroom där kunderna kan titta och prova de mest populära produkterna. AZ Design har ökat omsättningen varje år sedan 2009 när företaget grundades och har utsetts till ”Superföretag” av Veckans Affärer och Bisnode vid ett flertal tillfällen. AZ Designs styrka är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till låga priser med snabba leveranser, alltid med en hög servicenivå.

www.azdesign.se 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med AZ Design och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?