USA-börser: Fed eldar på börserna

New York-börserna fortsatte att handlas upp på onsdagen. Fedchefen Ben Bernanke inledde sitt tal om den amerikanska ekonomin vid 8.15 och marknaden reagerade positivt på det han hade att säga.

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från ChubbAnnons

Är ditt företag motståndskraftigt mot cyberrisker?

Cyberincidenter är en utmaning för företag och organisationer då dessa medför risk för att orsaka omfattande avbrott, skadat anseende och finansiell påverkan. Antalet incidenter fortsätter att öka och med den snabba teknologiska utvecklingen är det svårt att hålla sig uppdaterad med de senaste riskerna och att bygga upp intern kompetens för att hantera cyberincidenter.

Exponeringar kommer från en mängd olika källor, allt från externa illasinnade aktörer till anställda. Genom ökad förståelse för hot och hur cyberincidenter fungerar, kan företag vara bättre förberedda och därigenom skydda sin verksamhet bättre.

Företag bör hantera sina cyberrisker för att begränsa sin exponering. Det skadeförebyggande arbetet bör omfatta användande av uppdaterad IT-utrustning, kontinuerlig nätverksövervakning, utbildning av anställda, god lösenordshantering och utveckling av en plan för hur man ska hantera incidenter. Även de som är väl förberedda kan drabbas av en cyberincident eller ett dataintrång. Därför bör även företag överväga att köpa en cyberförsäkring. 

Internationellt så har Chubb hjälpt kunder att hantera cyberrisker i mer än 20 år. 

– I Norden skapar vi lokalt anpassade försäkringslösningar och hjälper våra kunder att kartlägga sina risker baserat på vår mångåriga och breda internationella erfarenhet. Vår cyberförsäkring omfattar ett 24/7 Incident Response Team, som står redo att lotsa våra kunder så att de kommer på fötter så snart som möjligt efter en incident. Vår expertpanel består till exempel av IT-forensiker, jurister, PR-experter, specialister inom callcenter samt ID- och kreditövervakning. Vi hjälper också nordiska företag som verkar internationellt med lokala försäkringsprogram i olika länder, kopplat till en nordisk masterförsäkring berättar Henrik Petersson, Cyber Manager Nordic Countries på Chubb.

Fakta

Chubb är världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag med verksamhet i 54 länder och med ca 33 000 anställda. I Norden har Chubb fyra kontor och 130 anställda. Kontakta henrik.petersson@chubb.com om du vill veta mer om Chubbs cyberförsäkring.

www.chubbcyberindex.com 

 

Mer från Chubb

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Chubb och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?