1515

Sex and the City succé på bio

Sarah Jessica Parker, Sex and the City, film Förväntningarna på filmatiseringen av tv-serien Sex and the City var stora. Trots det överraskade filmen rejält under premiärhelgen och spelade in 55,7 miljoner dollar, motsvarande 334 Mkr, dubbelt så mycket som förväntat.

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Innehåll från HumaAnnons

Framtidens HR skall vara tillgänglig för alla

Det finns gott om framtidsforskare och siare som talar om för oss vad vi kan vänta oss av framtiden. Men det krävs ingen djupare analys för att 2021 komma fram till att hur vi arbetar för alltid har förändrats. Pandemin skapade inte detta men det tvingade oss 5-10 år framåt i tiden.

Harald Øyen är CEO på Huma som skapat ett HR-system efter devisen att människan skall vara i centrum, inte administration. - Det har blivit uppenbart att vi klarar av att jobba utspridda på många geografiska platser. Människan är fantastiskt anpassningsbar. Men framtiden kommer också ställa helt nya krav på våra systemstöd. Hur skall du skapa samhörighet, och nå ut med företagets värderingar? Hur sköter du onboarding på ett bra sätt när din nya medarbetare sitter 50 mil från resten av kollegorna?

– Om rätt person med rätt kompetens inte bor på samma ort som kontoret finns skall inte det vara ett hinder. Men det räcker inte med tillgång till mejl och CRM-system för att din nya medarbetare skall trivas och bli effektiv. Det finns så mycket annat som skall falla på plats och det är där det moderna HR-systemet Huma kommer in, fortsätter Harald Øyen.

Om medarbetarna är det viktigaste på varje företag borde tekniken hjälpa dom, inte stå i vägen

Pär Nilsson på Huma fortsätter:

 – Jag har träffat hundratals företag genom åren och alla värderar personalen högst. Men ofta saknar företagen märkligt nog ett HR-system och om det finns så är det ofta ett rent administrationsverktyg som ytterst få personer har tillgång till eller ens vill använda.

– Det är hela bakgrunden till att Huma finns. Vi vill göra HR tillgängligt för alla, företag som anställd och då måste det vara enkelt. Huma kräver till exempel ingen uppsättning och utbildning, det är så smart att du blir självgående i det på egen hand. Vi tecknar heller inga avtal med våra kunder, du tecknar istället ett månadsabonnemang. Vi är vana att vara kunder på detta sättet privat men vi vet att det är framtiden även i arbetslivet. Enkelt att komma igång, flexibla abonnemang och du stannar kvar för att du är nöjd och blir lyssnad på, inte på grund av att du har lång bindningstid på ditt avtal, säger Pär.

För att ett system skall uppskattas och verkligen användas 2021 är användarupplevelsen den givna nyckeln. Användarupplevelsen är såklart flerbottnad men grunden är att du gillar det du ser, att det är enkelt att använda och att det hela tiden är självklart vad nästa steg är. Att du dessutom kan kan göra det i appen är en självklarhet för oss, avslutar Pär.

Är du nyfiken på att veta mer om Huma, läs mer! 

Om Huma:

Huma startade i Norge och investerarna bakom Huma är Geir Langfeldt Olsen (Tandberg, Acano, Aktiv Kapital, Ubon Partners, Beaufort Solutions), T.D. Veen, Martin Kværnstuen (Mamut och Kahoot!) och Håkon Dahle (Tandberg, Pexip).

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Huma och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?