Iphone omsätter mer än Sony Ericsson

Steve Jobs, vd, Apple, Iphone Tisdagens rapport från Apple var på många sätt över förväntan. Störst del i det har Iphone som stod för hela 39 procent av Apples försäljning. Enligt företaget är Apple nu världens tredje största mobiltillverkare sett till omsättning.

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från Trapets ABAnnons

Bekämpa finansiell brottslighet med InstantWatch

Trapets SaaS-plattform InstantWatch används idag av mer än 200 kunder världen över för att upptäcka och rapportera finansiell brottslighet såsom misstänkt penningtvätt, terroristfinansiering och olika former av marknadsmanipulation och insiderhandel.

– Efter att ha identifierat de stora utmaningar som bolag har idag med insamling av kundkännedom vid onboarding och inte minst vid fortlöpande uppföljning tog vi fram InstantWatch CDD (Customer Due Diligence). Med denna tjänst ges möjlighet att automatisera och effektivisera den fortlöpande hanteringen och uppföljningen av kundkännedomsinformation, säger Greta Jehrlander, Senior Marketing and Sales Manager på Trapets.

I InstantWatch används bland annat kundkännedomsuppgifter såsom KYC-svar, resultat från PEP-screening och information om Verklig Huvudman för att skapa kund- och kontogrupper vilka kan inkluderas i riskmodellen och även användas i transaktionsövervakningen i InstantWatch AML

– Vi ser vidare en fortsatt ökad efterfrågan av system och tjänster som kan bidra till att banker och finansbolag kan uppnå regelefterlevnad på ett automatiserat, användarvänligt och kostnadseffektivt sätt. Genom en kundanpassad riskmodell och bevakningar som kan konfigureras utifrån varje enskild kunds verksamhet och behov är InstantWatch AML ett kraftfullt verktyg i arbetet att upptäcka och rapportera misstänkt penningtvätt eller terroristfinansiering, fortsätter Greta.

Financial Crime Surveillance

Trapets har under flera års tid levererat outsourcad marknadsövervakning till ca 15 banker och finansbolag. Nu finns även möjligheten för banker och finansbolag att låta Trapets experter utföra det dagliga arbetet i InstantWatch AML såsom utredning, dokumentation och rapportering av misstänkta transaktioner.

Aktuellt

2020 var ytterligare ett händelserikt år för Trapets. Företaget blev för fjärde året i rad utnämnd till DI Gasell och man tog in en ny majoritetsägare i form av mjukvaruinvesteraren Monterro. 

– Tillsammans med Monterro får vi ännu bättre förutsättningar att satsa på produktutveckling, lansering av nya tjänster såväl som vår fortsatta tillväxtresa, avslutar Greta Jehrlander.

Fakta

Trapets är en marknadsledande leverantör av RegTech-tjänster för att motverka finansiell brottslighet. Bolaget är ISO 27001-certificerat och vänder sig till den globala finansindustrin där kunderna utgörs av bland annat banker, finansbolag, börser och finansinspektioner.

Företaget har cirka 30 anställda med cirka 200 kunder globalt.

Läs mer och boka en demo på trapets.com/sv 

 

Mer från Trapets AB

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Trapets AB och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?