1515
Annons

Sri Lanka huvudvärk för IFS

Programvarubolaget IFS, med storägaren Gustaf Douglas, anklagas för att aktivt förhala en rättprocess i Sri Lanka. I tvisten kräver en lokal partner IFS på drygt 55 Mkr och anklagar IFS för att ha trollat bort vinsterna i det gemensamägda bolaget.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Klaria Pharma i avtal med spanskt biopharma-bolag

Klaria Pharma har tecknat ett avtal med det spanska biofarmaceutiska bolaget Pharmamar, med målsättningen att utveckla en Alginatfilmsformulering av en Pharmamar-substans.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Forskningen väntas ta cirka ett år och målet är att ha en Alginatfilm som är färdig för klinisk utveckling. Om arbetet med utvecklingen av denna formulering faller väl ut avser parterna att förhandla fram ett licensavtal som kommer att ge Pharmamar globala rättigheter till produkten, skriver Klaria.

Samarbetet med Pharmamar innebär att Klaria nu har tecknat tre forsknings- och utvecklingsavtal med läkemedelsbolag som motpart.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera