1515
Annons

Jobline bantar bort 150 jobb


Jobline, som erbjuder rekryteringstjänster via internet, vinstvarnade i går för andra gången sedan bolaget kom till börsen i september förra året. Den här gången sparkas 150 personer, eller var fjärde anställd.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Alteco Medicals likviditet påverkas negativt av kriget

Alteco Medical likviditet påverkas negativt av Rysslands krig i Ukraina. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande, där bolaget uppger att de väldigt osäkra omständigheterna i världen har förvärrats.

I sin senaste kvartalsrapport informerade Alteco Medical om att betalningsflödena från en del av bolagets kunder påverkades negativt. Sanktionspaketen riktade mot Ryssland och dess allierade medför att svenska banker inte förmedlar betalningar från Ryssland.

”Detta har medfört uteblivna betalningar från vissa av bolagets större kunder och innebär att bolaget är i behov av kapitaltillskott för att säkra likviditeten och fortsatta drift”, skriver Alteco Medical.

Bolaget har säkrat ytterligare en kredit om 3 miljoner kronor från Esalp Invest, som ägs av styrelseordförande Anders Althin med familj. Kreditfaciliteten kan börja utnyttjas omgående av bolaget och löper fram till december 2022 då krediten och upplupen ränta skall återbetalas, uppger bolaget.

”Styrelsen i bolaget arbetar med att finna en långsiktig lösning för att stärka bolagets egna kapital och likviditet”, skriver Alteco Medical.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera