1515
Annons

Stjärnförvaltare tror på H&M

Didner & Gerge, Skandia, Handelsbanken och Banco är fondbolag som tror på Hennes & Mauritz. De har sedan årsskiftet ökat sina innehav i klädjätten, som just nu tyngs av sin dyra etablering i USA.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Trafikkaos i Stockholm – hela Norra länken har stängts av

Trafiken på Norra länken i Stockholm har stängts av i morgonrusningen. Samtliga infarter berörs av stoppet och Trafikverket uppmanar de som kan att jobba hemifrån, skriver Dagens Nyheter.

Foto:Fredrik Sandberg/TT

Norra länken går tvärs igenom Stockholm från Essingeleden till Värtahamnen och avfarten mot Lidingö. På fredagsmorgonen har all trafik stängts av med anledning av tekniskt fel som uppstod vid 04-tiden.

”Tunnlar är något av det tekniskt mest komplexa vi har. Det har med säkerhet, ventilation, ljussättning att göra. Det är väldigt mycket teknik, och just nu har vi tappat den tekniska kontakten med tunnlarna så vi ser inte vad som händer”, säger Bengt Olsson, presschef på Trafikverket, till DN.

Trafikverket räknar med långa köer längs hela sträckningen då samtliga infarter håller på att spärras av.

”Även om vi skulle vilja leda om trafiken är det väldigt svårt, de vägar som finns sväljer inte de här volymerna. Jag skulle säga snarare, om man kan jobba hemifrån så skulle jag börja där”, säger Bengt Olsson.

Bara Essingeleden passerar mellan 160.000 och 180.000 fordon på ett dygn, enligt Trafikverket.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera