1515
Annons

En bra start, Volvo - tjugo år för sent

KOMMENTAR: Det är intressant att 1970-talsföreteelser som "intressentmodellen" och "social redovisning" bryter igenom med full kraft. Volvo PV är bara det senaste exemplet på detta.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Upplopp vid Irans ambassad – nio gripna

Nio personer har gripits misstänkta för våldsamt upplopp på Lidingö utanför Stockholm. Enligt uppgifter till TT ska oroligheterna ägt rum vid Irans ambassad.

Foto:Fredrik Sandberg/TT

”Man har kastat sten mot byggnaden. Ingen har skadats”, säger polisens presstalesperson Anders Bryngelsson.

Det har även förekommit skadegörelse i form av klotter.

Händelsen inträffade vid lunchtid på söndagen. Anders Bryngelsson säger att det har varit tio till femton personer på platsen och att läget nu är lugnt.

Ett stort antal protester har hållits mot den iranska regimen runt om i världen den senaste tiden. Gnistan som föranledde dem var 22-åriga Mahsa Zhina Aminis död, sedan hon frihetsberövats av den iranska moralpolisen som ansåg att hon inte bar den obligatoriska slöjan korrekt.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera