Annons

Rykten om nya order till Ericsson

Förväntningarna på Ericssons rapport i nästa vecka är mycket låga här på Wall Street. Samtidigt hör jag hela tiden nya rykten och viskningar från analytiker och förvaltare om kommande stororder av "genombrottskaraktär", som en analytiker beskrev dem.

I natt fokuserade man på två stororder inom GSM på gång från USAs ledande operatörer Verizon och Cingular Wireless.

Ingen kunde ge några fler detaljer eller någon indikationer om hur långt förhandlingarna eventuellt kommit.

När jag sent i natt fick tag på en av de mer tillförlitliga telekomkällorna här på Wall Street, bekräftade han också rykten på marknaden om flera stororder på väg. Den här källan avslöjade Ericsson-förhandlingarna med AT&T Wireless om en jätteorder för två veckor sedan.

Flera av analytikerna förklarade att han hörde de första uppgifterna cirka en timme före börsstängningen.

Det var också vid den tiden som köparna kom tillbaka in i Ericsson-aktien och nästan tryckte upp kursen till gårdagens startnivå.

Aktien stängde ned här i New York i natt på 4,08 dollar betalt, minus 0,49 procent. Ingen inom Ericsson, Verizon eller Cingular vill kommentera uppgifterna.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?