Annons

Målgrupp

Är du redo för nästa steg i din karriär? Här samlar vi lediga jobb på beslutsfattar- och ledningsnivå. Jobb för dig med en målsättning att bli VD, CFO, försäljningschef, ekonomichef, redovisningsekonom, bland annat.

Med över 600 000 unika besökare i veckan digitalt är di.se en av Sveriges mest besökta hemsidor och den främsta när det gäller beslutsfattare och specialister från hela landet. Lägg därtill närmare 300.000 läsare i papperstidningen så har du en oslagbar kombination.

När du vill nå kvalificerade kandidater adderar Dagens industri ett unikt värde till din rekrytering. Här syns du mot såväl passiva och aktiva kandidater i en redaktionell kontext och kan nå fler relevanta kandidater än någon annan plattform. Alla platsannonser publiceras på di.se/lediga-jobb/. Här når du de mest aktiva arbetssökande varje dag. Widgets och banners med lediga tjänster syns på di.se.

Vi erbjuder dessutom möjlighet till att synas i papperstidningen och genom våra sociala medier. Utöver detta har vi skräddarsydda lösningar för employer branding. Du kan läsa mer om våra erbjudanden för rekrytering och employer branding på vår annonssida.

Annonsera

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera