Annons

Prinsessans portfölj missade rallyt – nu säljer vi sorgebarnet

2020 var ett tufft år för Estelleportföljen, Di:s aktieportfölj med riktiga pengar som investerats i ett tiotal svenska storbolag. Men sedan starten har portföljen ändå gett 223 procents avkastning till relativt låg risk. 

Nu är det dags att ta nya tag. Vi tar hem vinster i ett par kurssuccéer, viktar om – och säljer ett av innehaven som blivit en riktig besvikelse.
I stället köper vi in en börsbjässe som bjuder på mycket tillväxt för pengarna och stabila utdelningar.

När Estelle föddes satte Dagens industri av 100.000 kronor i riktiga pengar som vi skulle förvalta efter bästa förmåga fram till hennes 18-årsdag. Nu är det dags att uppdatera portföljen igen.
När Estelle föddes satte Dagens industri av 100.000 kronor i riktiga pengar som vi skulle förvalta efter bästa förmåga fram till hennes 18-årsdag. Nu är det dags att uppdatera portföljen igen.Bild:Colourbox/TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera