Annons

Oscar Properties är bolaget med nio liv

Oscar Properties utbombade aktier rusar efter miljardköpet från Ilija Batljans SBB. Det är ett uttryck för den allmänna börsyran, och betyder inte att affären i sig är vettig. SBB tycks ha samlat ihop alla fastigheter man velat bli av med för att kunna skeppa iväg på ett bräde – till den forne lyxbyggaren.  

De som räknat ut Oscar Properties får dock vänta ett tag till. Bolaget har inte använt alla sina nio liv ännu. 

Ilija Batljan, vd och grundare av SBB, och Oscar Engelbert vd för Oscar Properties
Ilija Batljan, vd och grundare av SBB, och Oscar Engelbert vd för Oscar PropertiesBild:Di

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Detta är en artikel från Di:s analysredaktion. Dagens industris journalister måste rapportera privata aktieinköp till ansvarig utgivare, och innehavet får säljas tidigast efter en månad.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera