Annons

H&M:s falnande position oroar – aktiens status på dekis

Att H&M historiskt har värderats högre än konkurrenterna har till stor del baserats på modejättens starka varumärke. När den positionen falnar och vinsterna sjunker blir det en ekvation som är svår att försvara. Det är hög tid för H&M att komma till krisinsikt – en kapitalmarknadsdag skulle kunna bli en nystart för bolaget.

Det är hög tid att H&M kommer till krisinsikt, skriver Di:s analytiker.
Det är hög tid att H&M kommer till krisinsikt, skriver Di:s analytiker.Foto:Fredrik Sandberg/TT;

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Detta är en artikel från Di:s analysredaktion. Dagens industris journalister måste rapportera privata aktieinköp till ansvarig utgivare, och innehavet får säljas tidigast efter en månad.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera