Annons

Collectors styrelse har slarvat

Det är helt och hållet upp till Collectors styrelse att sätta kravprofilen och avgöra vilken typ av personlighet som är bäst lämpad att leda banken. Vd-val kan alltid diskuteras, men att en styrelse har ansvar för att kontrollera sin vd-kandidats bakgrund – och då framför allt de mindre meriterande delarna – är inte ett ämne för diskussion, utan ett grundläggande krav.

Collector börsnoterades på Stockholmbörsen idag den 10 juni 2015.
Collector börsnoterades på Stockholmbörsen idag den 10 juni 2015.Foto:Jesper Frisk, @image_author_name

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Detta är en artikel från Di:s analysredaktion. Dagens industris journalister måste rapportera privata aktieinköp till ansvarig utgivare, och innehavet får säljas tidigast efter en månad.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera