Hoppa till innehållet

Annons

Jämställt näringsliv

Di Jämställt Näringsliv ger dig de senaste nyheterna och events som syftar på att främja jämställdheten i svenskt näringsliv.

Styrelseproffset Peggy Bruzelius, finansmannen Sven Hagströmer och Marianne Hamilton, tidigare personaldirektör på Atlas Copco.

Hagströmer: ”Tjejer tackar nej i högre utsträckning”

Jakten på ett mer jämställt näringsliv kan leda till både felrekryteringar och att duktiga kvinnliga chefer lockas från operativa jobb till styrelseuppdrag.Det visar en rundringning inom det svenska näringslivet apropå att andelen vd-kvinnor på Stockholmsbörsen minskar. Några bedömare pekar dock på att utvecklingen i flera avseenden går åt rätt håll.

Events och konferenser

Female Founders 2023

Tid: 11 oktober 2023

Typ: In-person

Female Founders 2023 är ett framträdande evenemang som samlar ledande beslutsfattare, investerare och entreprenörer inom den svenska techindustrin för att främja mångfald och inkludering på arbetsplatsen.

Mäktigaste kvinnorna

Genom kartläggningen Näringslivets mäktigaste kvinnor lyfter Di framgångsrika kvinnor som befinner sig i toppen av det svenska näringslivet.

Utnämningen fokuserar på reell och ekonomisk makt i enskilda bolag, men också i samhällsdebatten och det svenska näringslivet i stort.

Näringslivets Mäktigaste Kvinna – Di: listar årligen 125 framgångsrika kvinnor

Till eventet

Female Founders – lyfter kvinnliga techstjärnor

Till eventet
AnnonsInnehåll från Svea Bank

Snabbväxaren ökar takten ytterligare när efterfrågan på säkerhet ökar

Säkerhetsföretaget Corepart är i dag mitt i ett expansivt skede med nya kunder, stark ekonomisk tillväxt och en lyckad integration med en större koncern. Nu lägger man dessutom in en extra växel för att bli större i Norden.– Vår resa hade inte varit möjlig utan en stark finansiell partner vid vår sida, säger Michael Ekelund, CCO på Corepart.

Michael Ekelund, CCO på Corepart.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera