Hoppa till innehållet

Annons

Hållbart näringsliv

Di Hållbart Näringsliv ger dig de senaste nyheterna om hållbarhet och näringslivets gröna omställning.

I samarbete med

Guide: Allt du behöver veta om EU, klimatet och transporterna

DEL 4 EU:s beslut på klimat- och transportområdet är avgörande för Sverige som land, för kommunerna, företagen och hushållen – men turerna många och beskeden förvirrande. Orkar du inte hålla koll på vad som egentligen gäller från EU om transporter och klimat? Här har du listan du behöver! (Uppdaterad version)

Events och konferenser

Hållbart Näringsliv 2023

Tid: 22 november 2023

Typ: In-person

Sedan 2017 genomför Dagens industri och Aktuell Hållbarhet årligen konferensen Hållbart Näringsliv, en tvådagarskonferens där näringslivet möts för att diskutera klimat- och hållbarhetsutmaningarnas effekter på affären. I år gör vi en extra satsning riktad mot ledningsgrupper.

Hållbart Näringsliv – årliga konferensen som samlar näringslivet

Till konferensen
AnnonsInnehåll från SEB

Gör biogas av fiskrens – nu belönas deras företag

Tänk runt – inte rakt. Det är mottot för Renahav i Kungshamn. Företaget omvandlar fiskavfall från en miljöbelastning till värdefulla produkter som värme, el, biogas och kravmärkt gödning till det lokala jordbruket.  För det belönas Renahav med SEB:s hållbarhetspris The Next Awards i kategorin för Transformation.

Joel Oresten och Claes Lundberg, två av grundarna till Renahav.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera