START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS
Angående covid-19: Vi har din säkerhet i fokus och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. Om omständigheterna kring covid-19 så kräver genomförs alla våra utbildningar online (en stor del av våra kurser har redan tillfällen för deltagande online, se respektive kurssida). Vi meddelar i sådana fall anmälda deltagare i god tid. Om du är anmäld till en fysisk kurs och inte vill delta online kan du antingen avboka eller omboka till ett senare kurstillfälle.

Om oss/Kontakt

Om oss

Välkommen till Di Akademi, utbildningsinstitutet för dig i näringslivet. Vår idé och vår uppgift är att guida dig igenom dina och ditt företags utmaningar och se till att du är rustad med den senaste kunskapen, bästa inspirationen och den mest eftertraktade kompetensen.

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, företagsledning, ekonomi, finans, styrelsearbete och kommunikation.

Välkommen!

Kontakt

Fakturafrågor

Har du frågor om din faktura, vänligen kontakta oss på:

Postadress:

Di Akademi
105 15 Stockholm
Besöksadress:
Gjörwellsgatan 30 Stockholm

Affärsområdeschef Di Akademi

Magnus Norrman

070 729 37 21

Projektledare Di Akademi

Ellen Nordgren (Föräldraledig)

073 558 66 55

Projektkoordinator Di Akademi

Ida Gustavsson

079 098 45 15

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer