Annons
Di Akademis kurssida

Di Akademi erbjuder kunskap, inspiration och kompetens för dig i näringslivet. Här hittar du kurser inom ekonomi, finans, affärsutveckling och mycket mer.

Kursledare

Joakim Aare

Förhandlingsteknik – metoder och verktyg som gör dig till en bättre förhandlare

Joakim är grundare och kursledare på Yesbridge, som är inriktat på förhandlingsträning. Han är nationalekonom med specialisering inom förhandlingsteknik och ekonomisk psykologi och drivs av en stor fascination för hur vi människor fungerar och fattar våra beslut. Joakim har under de senaste 10 åren utbildat och tränat flera av Sveriges största företag och organisationer i förhandlingsteknik. Med erfarenheter från komplexa affärsförhandlingar och medling hos Polisen finns ett kunnande inom alltifrån säljförhandlingar till konfliktlösande förhandlingar. Bland uppdragsgivarna finns bland andra Nordea, Sveriges Ingenjörer, Nobia och Chef.

Gary Baker

Mångfald och inkludering – strategi och metoder för att lyckas

Gary Baker är en av Sveriges mest erfarna experter inom mångfald och inkludering med mer än 30 års erfarenhet från både Sverige och USA. Han har tidigare arbetat som konsult hos Deloitte och EY och anlitats av bland annat Morgan Stanley, 1st Nationwide Bank, Länsförsäkringar, MSB, Coca-Cola, Sandvik, Skolverket och en mängd kommuner för att främja de organisatoriska fördelarna med att arbeta med mångfald och inkludering ur ett marknads- och samhällsdrivet perspektiv. Gary är även författare och har skrivit tre handböcker i serien ”The POWER OF 10 Diversity Management” som handlar om hur man lyckas med hållbar mångfald.

Jonas Bernhardsson

Ekonomi för chefer och beslutsfattare – läsa och analysera rapporter och nyckeltal

Ekonomi för icke-ekonomer – att läsa, förstå och analysera rapporter och nyckeltal

Jonas Bernhardsson arbetar som affärskonsult med inriktning på chefsutbildningar i affärsekonomi, både i Sverige och internationellt. Han har bred erfarenhet av olika branscher med fokus på industri, teknik- och kunskapsföretag. Jonas arbetar även som privatinvesterare och är författare till flera bästsäljande ekonomiböcker som Ekonomi för chefer och Investeraren – allt du behöver veta om finansmarknaden. Han är en mycket uppskattad pedagog och har under 20 år hjälpt chefer, medarbetare och ledningsgrupper att bättre förstå sitt ekonomiska ansvar.

Emma Blom

Masterclass sociala medier – strategier och innehåll för att lyckas

Emma Blom är en av Sveriges mest anlitade experter inom marknadsföring i sociala medier. Det har hon blivit tack vare en aldrig sinande nyfikenhet för branschen och dess konstanta svängningar. I rollen som vd på byrån Social Industries har hon inte bara lett några av världens största varumärken till stora framgångar i sociala medier, hon har även varit med när det inte har gått som det var tänkt – och lärt sig ännu mer. Emma är lika kunnig som hon är engagerande och hon lämnar aldrig en föreläsningsscen utan att ha gett sina åhörare tusen nya tankar och ett och annat leende.

Hans Borneroth

IR certifierad grundutbildning

Hans Borneroth är senior adviser på Kanton Finansiella Rådgivning AB. Han har har mer än 20 års erfarenhet från kapitalmarknaderna och rådgivning. Hans har arbetat som analytiker, konsult, utredare och lärare på bland annat Aros Securities, Deloitte och Aktiespararnas företagsutbildning med inriktning finansiell ekonomi.

Fredrik Brunes

Fastighetsvärdering i praktiken

Fredrik Brunes är teknologie doktor i bygg- och fastighetsekonomi. Fredrik har under 15 år undervisat i fastighetsvärdering, marknadsanalys och samhällsekonomiska investeringsbedömningar på KTH. Fredrik är numera konsult på Bryggan Fastighetsekonomi där han förutom undervisning arbetar med fastighetsvärdering. Fredrik har bland annat skrivit boken Fastighetsvärdering och Marknadsanalys och har gjort utbildningsfilmer om fastighetsvärdering och investeringsbedömningar vid fastighetsutveckling.

Yvonne Brycker

Så lyckas du med export – steg för steg

Yvonne Brycker är Senior Trade Advisor på Business Swedens Exporttekniska avdelning och arbetar framför allt med internationella betalningar, risker, exportfinansiering och leveransvillkor. Yvonne är ekonom och har lång erfarenhet av internationella betalningar och finansiering efter många år på banker, EKN och Business Sweden.

Tony Christensen

ESG-analys och strategi – att förstå, hantera och integrera ESG

Tony representerar Nordens ledande leverantör av ESG-tjänster, Position Green Group. Han är rådgivare med expertis inom ESG strategi och analys, med ett särskilt fokus på att hjälpa aktörer på finansmarknaden. Han har stor erfarenhet av att stötta bolag med utveckling och implementering av ESG-relaterade strategier, ramverk och produktutveckling. Han har även bred erfarenhet av att hjälpa företag med att hantera ESG-ratings och genomföra ESG-rapportering i linje med såväl frivilliga ramverk som den ökande mängden lagstiftade rapporteringsramverk, bland annat EU-taxonomin och SFDR.

Camilla Cramner

Diplomerad CRM & Loyalty Manager – ökad kundlojalitet och lönsamhet i en digital värld

Camilla Cramner är grundare och konsult på LoyaltyFactory. Camilla har ett brett perspektiv på kundrelationer genom lång erfarenhet från seniora positioner inom kundlojalitet, marknadsföring, varumärkesarbeten, Customer Experience och CRM/CVM på stora multinationella företag. Hon har bland annat drivit en internationell satsning på Telia runt Customer Value Management inklusive omnikanal marketing automation och analytics. Idag hjälper hon kunder med strategier och lösningar runt CRM/CVM och marketing automation.

Jannes Dahlgren

Scaling Up – metodik och verktyg för att skala upp företaget

Jannes Dahlgren är företagscoach på Di:s ScaleUp Academy och entreprenör. Han har en bakgrund som grundare av digitaltryckeriet Digaloo AB som hade tillväxt 17 år i rad och blev utsett till Gasellföretag två år i rad. Han har erfarenhet från att starta upp, skala upp, förvärva, fusionera och avyttra bolag. Jannes har ett stort intresse för ledarskap och företagsutveckling och har som komplement till den långa praktiska erfarenheten från företagslivet nu utvecklats vidare inom Scaling Up-metodiken.

Stefan Ekström

Prissättning – ökad försäljning och lönsamhet med optimerade priser

Stefan Ekström är expert på prissättning och driver konsultföretaget Implity Consulting som anlitas för att etablera prisstrategier och processer av både multinationella och start-up bolag som till exempel, Sandvik, Munters, Bioservo, Olympus, Ejendals, WFL, booiq. Han har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla, kommunicera och implementera pris-och lönsamhetsstrategier i linje med den övergripande affärsstrategin. Med mer än 15 år som senior manager på ledande befattningar med ansvar för pris och lönsamhet har Stefan stor kunskap om prissättning och hur man går från teori till praktik.

Douglas von Euler

Företagsvärdering i praktiken – privata onoterade bolag

M&A i praktiken – steg för steg

Företagsförvärv steg för steg – så lyckas du

Douglas von Euler är Partner på Access Partners och har tidigare arbetat åt J.P.Morgan i London och Qvartz Management Consulting i Köpenhamn. Han har gedigen erfarenhet företagstransaktioner av olika storlekar och under olika förutsättningar. Douglas har arbetat med de flesta av Sveriges stora riskkapitalbolag så som EQT, CVC, Nordic Capital etc. men även många stora svenska industribolag samt kända entreprenörer.

Knut Fahlén

Agil ekonomi- och verksamhetsstyrning – dynamisk budget, prognos och målstyrning

Knut Fahlén arbetar som managementkonsult på Ekan Management och har en bakgrund som forskare och lärare vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Knut är en uppskattad föreläsare inom ekonomi- och verksamhetsstyrning med lång erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor. Han har coachat vd:ar och ekonomichefer, kompetensutvecklat ekonomer till att bli bättre analytiker och utvecklat styrmodeller för att möta behovet av dynamik i många olika företag. Knut brinner för att utmana och förändra traditionellt tröga odynamiska organisationer.

Charlotte Fogel

Tillitsbaserat ledarskap – så utvecklar du engagerade, effektiva och välmående medarbetare

Charlotte (Lotta) Fogel har arbetat som ledarutvecklare, utbildare och coach i 15 år och har en bred bas när det gäller erfarenheter från arbete och uppdrag inom såväl företagsvärlden som kommunal verksamhet. Yrkeslivet har innehållit erfarenheter som: projektledare, verksamhetsledare, utbildningsledare, utbildare, coach, verksamhetsutvecklare, kurator, teamutvecklare, grundskollärare, handledare, konsult och egen företagare. Charlotte är examinerad lärare, författare, beteendevetare, licensierad relationspedagog och certifierad coach enligt ICF och NLP samt transformational coach. Hon är också utbildad inom Klart ledarskap, UGL samt certifierad handledare i Utvecklande Ledarskap (UL) genom Försvarshögskolan.

Jeanette Fors-Andrée

Krishantering och kriskommunikation – att hantera kriser och mediala granskningar

Jeanette Fors-Andrée är en av landets främsta krishanterare och medietränare och driver den egna byrån Jeanette Fors-Andrée AB. Jeanette har arbetat med förtroendekriser i 17 år och har en gedigen praktisk erfarenhet av komplexa kriser och mediala granskningar, bland annat från en unik roll på en branschorganisation inom Svenskt Näringsliv där hon dagligen lotsade bolag och ledningsgrupper genom förtroendekriser och förhindrade eller dämpade mediedrev. Hon arbetar med företag i mycket utsatta lägen, däribland några av Sveriges absolut största varumärken, och medietränar talespersoner inför de mest kritiska situationerna. Jeanette har också i sju år studerat förtroendekriser och kriskommunikation på akademisk nivå som forskare vid Uppsala universitet och beskrivs som Sveriges högst akademiskt skolade krishanterare.

Mats Frid

Diplomerad vd – ansvaret, ledarskapet och verktygen för att lyckas

Att leda en ledningsgrupp – verktyg och strategi för en högpresterande ledningsgrupp

Mats Frid är medgrundare och partner på Straleda och arbetar huvudsakligen som rådgivare till vd:ar och hjälper dessa med utveckling av strategier, organisation och ledarskap. Han har lång erfarenhet som företagsledare och att som vd driva både börsbolag och mindre onoterade bolag. Mats har bland annat varit vd för Ticket, Vendator, CFI Group och för HRG Nordic. Han har erfarenhet av att arbeta både som anställd vd och interims vd. Han är också styrelseordförande i Svenska Möten. Mats är grundare till VD Barometern, en årlig undersökning kring svenska vd:ars fokus och syn på aktuella frågor.

Marie Friman

Compliance i praktiken – regelverk, organisation och riskhantering

Marie är advokat på Apriori Advokatbyrå. Hon har arbetat operativt i finansbranschen sedan början av 80-talet med såväl svenska som internationella institut och har en gedigen praktisk erfarenhet av arbete såsom kapitalförvaltare och investeringsrådgivare. Marie arbetar idag främst med AIF förvaltare, värdepappersbolag, betaltjänst- och konsumentkreditinstitut och hjälper dessa med tillståndsansökningar och löpande rådgivning. Utbildning i regelverk och utredningar utgör också del av uppdragen. Marie upprätthåller också compliancefunktionen i värdepappersbolag och AIF förvaltare.

Jenny Hellberg

Skala ner på rätt sätt – uppsägningar, organisationsförändringar och nya LAS

Jenny Hellberg är advokat och partner på Elmzell Advokatbyrå, Sveriges största advokatbyrå specialiserad på arbetsrätt och HR-juridik. Hon är en uppskattad föreläsare med lång erfarenhet av att hålla kurser och företagsinterna utbildningar. Hennes arbete som advokat innebär i det dagliga att hjälpa svenska och internationella företag att hantera arbetsrättsliga frågor för svenska och utländska företag i Sverige och utomlands.

Anton Johansson

E-handel – strategier och metoder för att optimera onlineförsäljningen

Anton Johansson är grundare och vd på e-handelsbyrån Grebban där han är rådgivare till några av de snabbast växande e-handelsbolagen i Sverige. Han föreläser inom e-handel och har arbetat med företag som RoyalDesign, iDeal of Sweden, Vattenfall och Henri Lloyd. Han är också styrelseledamot- och ängelinvesterare i flertalet e-handelsrelaterade bolag. Tidigare har Anton drivit egna e-handelsbolag, varit konsult inom internetmarknadsföring och arbetat i olika roller som vd, marknadschef och e-handelschef. Han driver podcasten Ehandelspodden och har bloggat om e-handel sedan 2005.

Olivia Krall

CSRD – så hållbarhetsredovisar du enligt nya EU-lagen

Olivia arbetar som projektledare, konsult och utbildare på Enact Sustainable Strategies och är i grunden ekonom. Olivia har varit involverad i en rad redovisningsprojekt med fokus på genomförande av intressentdialoger, omvärlds- och väsentlighetsanalyser samt datainsamling och analys. Hon har bred kompetens inom kommunikation kopplad till hållbarhet och har erfarenhet av att stödja företag med deras hållbarhetsrapportering och strategiutveckling.

Peter Malmqvist

Företagsvärdering i praktiken

Peter Malmqvist är en av Sveriges mest erfarna analytiker. Han har förflutet både som börskrönikör och analytiker i finansbranschen. Han skriver regelbundet krönikor i olika tidningar och är en flitig debattör i ämnen som rör börsen, redovisning och värdering. Han är också lärare på bland annat Handelshögskolan i Stockholm. Därtill jobbar Peter som redovisningsexpert, med uppdrag för ett flertal organisationer. Han är därutöver ordförande i Sveriges Finansanalytikers Förening och har varit ordförande i Capital Markets Advisory Committee, som är kopplad till IASB.

Sofia Norberg

Att leda i ett litet företag – prioritera, delegera och motivera

Sofia Norberg har 25 års erfarenhet som föreläsare, ledarskapskonsult och coach/rådgivare. Några exempel på kunder som Sofia har arbetat med är Siemens, IDG, Stockholms stad och Sandvik. Hon är även författare och har skrivit boken Våga chefa! som blev utnämnd till årets ledarskapsbok år 2008. Sofia beskrivs som tydlig och engagerande med en förmåga att sätta ord på tankar och utmaningar som är viktiga att formulera och får tyngre ämnen att bli tillgängliga och levande.

Victor Norberg

Hållbarhet för ekonomer och beslutsfattare – så påverkar hållbarhet affären och lönsamheten

Victor Norberg är konsult på 2050 med huvudfokus inom hållbar och kunddriven affärs- och strategiutveckling. Han är van facilitator av events, workshops, lednings- och expertintervjuer som verktyg för att skapa strategiska beslutsunderlag kopplat till hållbarhetsfrågor. Victor är utbildad ingenjör med en kompletterande internationell MBA, som bland annat inneburit arbete med att hjälpa Volkswagen Commercial Vehicles att integrera hållbarhet i sin strategi.

Anette Nordvall

Diplomerad affärsängel – investera i tidiga onoterade bolag

Anette Nordvall är en aktiv affärsängel och sitter i ett flertal styrelser. Hon är bland annat partner, investerare och Chapter President på Keiretsu Forum Nordic (som investerar via bolaget Cross Nordic Capital) och investerande affärsängel i Stockholms Affärsänglar Start I och Start II samt finländska Butterfly Ventures. Hon har en bakgrund som entreprenör inom produkt- och kommunikationsmjukvaruutveckling och hon har bott och verkat i USA i 20 år. Sedan återflytten till Sverige 2010 har Anette även varit engagerad inom start-up eco-systemet, bland annat som mentor för Founder Institute, i juryn för Venture Cup och Nordic Start-up Awards.

Håkan Olofsson

Skriva säljande texter – verktyg och metoder för att lyckas

Håkan Olofsson är en av Sveriges mest erfarna strategiska copywriters. Han har arbetat som strateg och copywriter med fokus på att hitta säljbara skillnader och göra varumärken mer lönsamma – både i Sverige och internationellt. Bland uppdragsgivarna finns Telia och Telenor, SVT och Kanal 5, Hjärnfonden och Rädda Barnen, Miljöpartiet och Shell.

Agneta Olsson

Skala upp företaget – så går du från ägarlett till ägarstyrt

Agneta Olsson är grundare till företaget Chair Management som är experter på skiften i ägarledda företag. Hon var tidigare vd på Almi Väst som stöttar bolag att skapa tillväxt genom finansiering och affärsutveckling. Agneta har i många år arbetat med att bygga varumärken, till exempel när hon var Global Marketing Manager på Santa Maria och skapade genomslag för begreppet ”fredagsmys”. Hon har också utvecklat den omtalade Ridderheimsrapporten, en årligen utkommande bok om framtidstrender i livsmedelsbranschen. Agneta har också arbetat som extern vd och skrivit boken ”Extern VD – så lyckas du!” och är specialiserad på ägarledda företag. Hon har även styrelseuppdrag och är en mycket uppskattad föreläsare.

Jenny Rönnborg

Fastighetstransaktioner i praktiken – från budgivning till tillträde

Jenny Rönnborg är affärsjurist med lång erfarenhet av fastighetsutveckling, både från advokatbyrå och som bolagsjurist. Som advokat i Advokatfirman Cederquists M&A-grupp och sedermera Wistrand Advokatbyrås fastighetsgrupp arbetade hon bland annat med bolags- och fastighetstransaktioner och kommersiell hyra. Jenny har även varit bolagsjurist på HSB Göteborg, Serneke Group AB (publ) och Fastighets AB Balder, där hon arbetat med utveckling av såväl kommersiella projekt som bostäder, förvärv och överlåtelser av befintliga förvaltningsfastigheter. Idag är Jenny konsult för Stellia Legal Interim och arbetar som interim bolagsjurist i fastighetsbranschen. Jenny har stor erfarenhet av att leda kunder genom bolags- och fastighetsaffärer, exploateringsfrågor och kommersiella hyresavtal.

Oskar Sergel

Presentationsteknik för ekonomer och beslutsfattare – visualisera och presentera ekonomiskt innehåll

Oskar Sergel har lång erfarenhet som utbildare och föreläsare inom kommunikation och har sedan 2012 utbildat i presentationsteknik. Oskar är i grunden pedagog och brinner för att hjälpa människor utveckla sin kompetens och retorik. Idag driver han egna firman O. Sergel Talarkonst AB och bland kunderna finns Stockholms Handelskammare, Almi, If Försäkringar, Östersunds kommun och Uppsala Universitet.

Pernilla Silfverhjelm

Masterclass presentationsteknik

Pernilla Silfverhielm är seniorkonsult och utbildare i egna bolaget Silfverhjelm Consulting. Pernilla har utbildat och coachad tusentals presentatörer och utbildar också bland annat i mötesfacilitering, kommunikativt ledarskap och storytelling. Några exempel på kunder som Pernilla arbetar med kontinuerligt är UD, Skolverket, Deloitte, Scania, JM och IKEA. Pernilla har också en bakgrund som operaregissör och förmågan att regissera fram lyskraften hos individen är en av de egenskaper som gör att Pernilla ständigt är efterfrågad.

Johan Sjöström

Kundresan – Customer Experience och Customer Journey Mapping

Johan Sjöström är strateg och grundare på förändringsstudion Välva och har över 20 års erfarenhet som konsult inom digital utveckling och design av digitala kundmöten. Johan har en bakgrund inom ledning och utveckling av digitala användarupplevelser. Idag utbildar och hjälper Johan företag genom att kombinera kundinsikt och designtänkande för att sätta affärsutvecklings- och innovationsprocesser i rätt riktning, bland annat Customer Journey Mapping och Customer Experience Management. Johan har arbetat med en mängd kunder i olika branscher, såsom Axfood, ICA, JM, UC, Apoteket Kronan, Apoteket Hjärtat, Polisen, Riksdagsförvaltningen, Moderna försäkringar och Tele2.”

Magnus Stjerndahl

Energieffektivisering i praktiken – identifiera åtgärder och skapa handlingsplan

Magnus Stjerndahl är partner och energiexpert på Aktea Energi AB, med 15 års erfarenhet som funktionskontrollant OVK och teknisk specialist med inriktning på energieffektivitet, inom såväl kommersiella- och offentliga byggnader, industri och produktion, som i enskilda flerbostadshus och bestånd av fastigheter, liksom i anläggningar för energiförsörjning. Genom åren har Magnus samordnat och genomfört ett stort antal energikartläggningar, byggt upp system för strukturerat energiarbete i företag och arbetat med att implementera och följa upp handlingsplaner för energieffektivisering och förbättrat inomhusklimat i byggnader.

Åsa Sund

Hållbarhetsarbete för små och medelstora bolag – steg för steg

Åsa Sund är delägare och hållbarhetskonsult på Greengoat Hållbarhetsbyrå. Hon stöttar små och medelstora företag i deras utvecklingsresa inom hållbarhetsområdet, med struktur och metodik i kombination med att det ska vara enkelt och begripligt. Åsas mångåriga erfarenhet av att hjälpa företag i förändring och hennes bakgrund från affärs- och verksamhetsutveckling är hjälpfull i arbetet med att införa ett strukturerat hållbarhetsarbete som en integrerad del i verksamheten. Hon är utbildad civilingenjör i miljöteknik och är även utbildad inom coaching och processledning.

Malin Trossing

Att leda andra utan att vara chef

Malin Trossing är civilingenjör och har 15 års egen erfarenhet av olika chefs och ledarroller på företag som Sony Ericsson, Saab och Svenska Spel men även på mindre start-up-företag som Cell och Jadestone. Hon har praktisk erfarenhet av både upp- och nedgångar i en organisation, och alla de utmaningar som en ledare ställs inför idag. Sen 2010 fokuserar hon helt på att sprida ett tydligt och modigt ledarskap till chefer och ledare, via utbildningar, ledarskapsböcker och som konsult. I rollen som ledarskapsexpert på Dare to lead AB har hon genom åren utbildat mer än 1000 ledare runt om i Sverige. Hennes senaste bok ”Våga leda med hjärnan” är uppskattad både av ledare och chefer.

Maria Wade

Marknadsföring på Linkedin – strategi, innehåll och annonsering

Maria Wade är Konsult inom digitala medier med lång erfarenhet att utbilda och hjälpa företag inom B2B med marknadsföring i sociala medier. Hon har en bakgrund som ansvarig för Marketing Solutions på Linkedin i Norden. Maria började sin digitala karriär på Lunarstorm och har även varit försäljningschef på Schibsted samt arbetat på mediebyrå.

Greger Wahlstedt

Portföljteori – beräkna risk, avkastning och optimera portföljer

Greger Wahlstedt har närmare 35 års erfarenhet från finansmarknaderna. Han började som nationalekonom på Handelsbanken och fortsatte som chef för olika kapitalförvaltningsenheter inom Handelsbanken och senare inom Riksbanken. Han har också arbetat med rådgivning inom derivatprodukter, fonder och Private Banking. Greger är även ämnesexpert och lärare i Finanskompetens licensieringsutbildning för rådgivare (SwedSec) inom områdena Finansiell ekonomi samt Produkter och hantering av kundens affärer. Han har haft flera uppdrag som utbildare inom nationalekonomi och räntemarknad, bland annat hos DIS Study Abroad och Sveriges Finansanalytikers Förening.

Ruth Yosef

Motverka penningtvätt och finansiering av terrorism – riskbedömning och åtgärder

Ruth Yosef är VD och Senior Legal Advisor på Tôssa Legal Group. Hon har haft flertalet tunga positioner inom näringslivet och myndighetssfären och har arbetat som Compliance Officer, Chief Compliance och chefsjurist hos banker, fondbolag och börser samt som finansinspektör hos Finansinspektionen. Hon har en bakgrund som jurist och ekonom och har lång erfarenhet inom penningtvätt, compliance och governance.

Johan Öhnell

Solelparker i Sverige – från teknik och lokalisering till lönsam affärsmodell

Johan Öhnell är arbetande styrelseordförande i Solkompaniet och drivs av att skapa bättre villkor för kundägd solel och därmed för att solel ska bli en del av omställningen till ett hållbart samhälle. Han arbetar framför allt med regelverk och påverkansarbete och då genom nätverket Solelkommissionen för vilket Johan är initiativtagare. Johan har en bakgrund som VD på Telge Energi där han under 16 år var med och byggde upp Telge Energi till ett av Sveriges största varumärken på elmarknaden och det med högst anseende. Johan är utbildad civilekonom.

Torsten Örtengren

Certifierad professionell styrelseledamot

Börsrätt – lagar och regler för noterade bolag

Torsten Örtengren är börs- och bolagsstyrningsexpert samt styrelsearbetare med en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Han är ackrediterad lärare av StyrelseAkademien och en mycket erfaren utbildare inom bolagsstyrning. Genom åren har han utbildat över 8000 personer i styrelsearbete och börsrätt. Torsten har en bred erfarenhet från ledande befattningar inom finans, ekonomi och juridik. Han har ägt och drivit både tjänste- och produktbolag och har medverkat i ett hundratal företagstransaktioner som affärsansvarig och projektledare. Torsten var under sju år chef för notering och bolagsövervakning på Nasdaq Stockholm. Idag jobbar Torsten som rådgivare till noterade bolags ledningar och styrelser.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera