ANNONS:
Till Di.se

Di Live

De viktigaste marknads­drivande nyheterna just nu

Arrow

Nyheter

Rejäla uppgångar i New York med Tesla i förarsätet

Tisdagen bjöd på en närmast hausseartad uppgång i New York, med tekniksektorn i ledningen. Både Morgan Stanley och Tesla steg mer än 6 procent efter dels rapport, dels domstolsgodkännande av en uppgörelse mellan Elon Musk och SEC.

Nyheter

Fiberbolag skadade 48 fornlämningar

Fiberbolaget IP Only har anmälts av länsstyrelsen i Sörmland för att ha skadat 48 fornlämningar medan de grävt för att lägga fiberkablar, skriver  SVT Nyheter Sörmland.

Nyheter

Trump: saudisk prins förnekar kännedom om Khashoggi

USA:s president uppger på Twitter att Saudiarabiens kronprins förnekar kännedom om vad som hände med den saudiske regimkritikern på konsulatet i Istanbul.

Nyheter

Bublar förvärvar Vobling för knappt 50 miljoner kronor

Mobilspelsbolaget Bublar, som är listat på NGM Nordic MTF, har beslutat att förvärva det svenska AR/VR-bolaget Vobling för cirka 49,8 miljoner kronor.

Börs och bolag

Hermitage: Nordeas penningtvätt omfattar miljardbelopp på 365 konton

Di har tagit del av den rapport som affärsmannen och människorättsaktivisten Bill Browders fond Hermitage har lämnat in till svenska myndigheter. Frågan är nu om de går vidare med uppgifterna om penningtvätt hos Nordea eller, som danska myndigheter för fem år sedan, låter bli.

Nyheter

Uppgift: Nordea kopplas till penningtvätt

Ekobrottsmyndigheten i Sverige har fått dokument som påstås visa att banken Nordea kan ha brutit mot reglerna för penningtvätt. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till en talesman för myndigheten.

New York-börsen

Mina bevakningar

Skräddarsy ditt eget nyhetsflöde för att få ut det mesta och bästa från Dagens industri. För att skapa eller se dina bevakningar måste du logga in.

Populära ämnen

Skapa dina egna bevakningar
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies