ANNONS:
Till Di.se

Innehåll från Visma

Start ANNONS

Ett affärssystem i molnet ger högre säkerhet

Det finns företag som lägger hundratals timmar på systemutveckling. Men det finns också bolag som inte spenderar en enda timme på uppgraderingar. Deras hemlighet är ett affärssystem i molnet.

Läs mer om Visma här.

Manuella arbetsuppgifter kan vara både tidskrävande och ineffektiva. Det kan handla om allt från att organisera logistik, hantera ordrar eller godkänna betalningar. För Visma är allt sådant historia. Med hjälp av deras molnbaserade affärssystem har de krattat manegen för större företag som vill bli mer produktiva.

– Vi har bland annat en helt digital process för elektronisk fakturahantering. Alla betalningar sker automatiskt och är bara några klick bort. Ekonomiavdelningen slipper exportera, importera och hantera pappersdokument, säger Jostein Håvaldsrud, utvecklingsdirektör för Visma Software.

Med Visma.net får större företag en bättre förståelse hur verksamheten fungerar. Ett affärssystem som är byggt i molnet ger också mer prestanda och högre säkerhet. Det är enkelt att lägga till nya tjänster och inställningar som blir tillgängliga direkt.

–  Om du ska köpa ett nytt affärssystem är det viktigt att du gör det av ett företag som aktivt arbetar med utveckling, säger Jostein Håvaldsrud.

En annan fördel med Visma.net är att större företag slipper investeringskostnader. Det är enkelt att utöka funktionaliteten, eller skala ner den om behoven förändras. Det intuitiva gränssnittet gör det lätt för användarna att komma igång.

– Det är väldigt enkelt att hantera till exempel bokföring och logistik genom molnet eftersom man kan skräddarsy och automatisera systemet. Visma.net har också integrationsmöjligheter till andra system, säger Jostein Håvaldsrud.

Tack vare molnet går produktutvecklingen både snabbt och smidigt. Och alla kan använda systemet, från anställda till chefer. Visma.net är också tillgängligt på alla enheter – över hela världen. Det enda som behövs är internetuppkoppling.

– Molnet är ett modernt system som alltid är uppdaterat. Det är enkelt att använda och automatisera processer. Det finns massor av funktioner att välja mellan och målet är att vi hela tiden ska leverera relevanta lösningar, säger Jostein Håvaldsrud.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Visma och ej en artikel av Dagens industri

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Visma och ej en artikel av Dagens industri

Tyck till