ANNONS:
Till Di.se

Innehåll från AJ produkter

Start ANNONS

Helhetslösningen: Få rätt inredning på arbetsplatsen

En genomtänkt inredning på arbetsplatsen är viktigare än vad många kanske tror. Att skapa en trivsam och funktionell arbetsmiljö behöver dock inte vara så svårt.

– Med små medel kan man göra stora skillnader, säger Peo Svensson, projektsäljare på AJ Produkter som erbjuder kompletta inredningslösningar för såväl kontor och skola som lager och industri.

Läs mer här: Smarta inredningslösningar för skola, lager och industri

Vi spenderar mycket tid på arbetsplatsen – för många blir den som ett andra hem. Därför är det viktigt att inredningen är genomtänkt och funktionell så att medarbetarna kan trivas, må bra och nå sin fulla potential. Detta tar AJ Produkter och Peo Svensson, projektsäljare, på allvar:

– Arbetsmiljön är väldigt viktigt. Bitarna ska bli så rätt som möjligt från första början. Det ska fungera vettigt när det gäller ljudnivå, omgivning och ergonomi, det kan vi hjälpa till med.

AJ Produkter har specialiserat sig i att tillgodose arbetsplatsers unika behov. Genom att samla ihop ett team med personer som besitter olika kunskaper kan de ta fram inredningslösningar till allt från reception och kontor till lager, omklädningsrum och lunchrum.

– Allt kommer från samma företag, en leverantör som kommer till er och ser de eventuella behoven. Vi har anställda som har specialkunskaper inom olika avdelningar, vissa är exempelvis jätteduktiga på att skräddarsy lager medan andra har kontorsbiten under kontroll, säger.

Efter det första mötet, där man går igenom kundens önskemål, ritas ett digitalt inredningsförslag upp. Det här gör att det blir lättare för kunden att visualisera hur arbetsplatsen kan se ut. Allt samlas i en offert – som sedan kan gå vidare till val av möbler, leverans och även montering. AJ Produkter bedriver distansförsäljning via katalog och e-handel, men ibland finns det fördelar med att faktiskt se produkterna på plats.

– Ibland vill kunden även känna på grejerna, då har vi showroom i Halmstad och Stockholm. Vi har även möjlighet att skicka olika alternativ på exempelvis stolar, och är i vissa fall kan vi också montera upp två olika typer av arbetsplatser för att se vad som faktiskt passar bäst på plats.

Ett av de vanligaste inredningsmisstagen som sker ute på arbetsplatserna handlar faktiskt om de små detaljerna, som ofta gör stor skillnad rent ergonomiskt.

– Många kan till exempel lägga mycket pengar på ett dyrt skrivbord, som ofta är höj- och sänkbart. Men sedan glömmer de bort att lägga några hundra kronor på en arbetsplatsmatta som avlastar de anställdas ben, knän och ryggar när de väljer att stå upp jobba. Med små medel kan man göra stora skillnader, säger Peo.

Läs mer här: Smarta inredningslösningar för skola, lager och industri

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med AJ produkter och ej en artikel av Dagens industri

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med AJ produkter och ej en artikel av Dagens industri

Tyck till