Vi tillför möjligheter för gaseller att utvecklas genom rådgivning, lån och riskkapital.

Publicerad 2014-11-12 13:21

Rådgivning, lån och riskkapital

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas.

Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion.

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.

Öka din konkurrenskraft med hjälp av digitalisering

Digitalakademin är ett rikstäckande utbildningsinitiativ, som ökar företagens kompetens om internet och digitala verktyg. Initiativet grundades av Almi Företagspartner och Google och erbjuder kostnadsfria utbildningar för att ge Sveriges verksamheter de verktyg de behöver för att lyckas online.

Sverige har länge haft fördelen att ligga långt fram i digitaliseringen, men vi ser att denna fördel blir mindre och mindre och att många länder knappar in. I syfte att stärka Sveriges digitala konkurrenskraft lanserar därför Google och Almi Digitalakademin.

Digitalakademin kommer till ett stort antal orter under våren 2016 från Luleå i norr till Malmö i söder. Det börjar med en kickoff där temat digitalisering och digitala verktyg står i centrum. Den följs sedan av fyra utbildningstillfällen som hålls av en Google certifierad partnerbyrå på respektive ort. Temat på utbildningarna är: hur företag skapar en bättre närvaro online, hur man får fler kunder, hur man driver trafik till sin hemsida, implementering av digitala verktyg och företagsutveckling.

Gå in på www.digitalakademin.se/utbildningar för att se när Digitalakademin kommer till din stad!

Veckans tips, vecka 9

Veckans tips från Google

2016-02-29, 02.11

Kontakta oss på Almi

Vänligen vänta...

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

DI GASELL PÅ FACEBOOK

Twitter

ÄR ERT FÖRETAG EN GASELL?

Gör det enkla onlinetestet för att se om ert företag kvalar in bland Gasellerna.Fyll i uppgifterna och testa!

 Nyhetstips: 08-573 650 50 - dise@di.se | Växeln: 08-573 650 00 | Kundtjänst/prenumerationsärenden: 08-573 651 00 | Dagens industri | 112 60 Stockholm | © di.se | Ansvarig utgivare: Lotta Edling | PUL | Cookies Följ oss på Google+ Följ oss via RSS Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Skicka mejl till dise@di.se