Vinnaren av årets Exportgasell 2016, Sandqvist Bags & Items AB

Uppdaterad 2016-03-18 14:48. Publicerad 2016-03-01 14:11

I onsdags 16/3 var det dags för vårens första Gasellträff på Cirkus i Stockholm. I samband med det delades priset till årets Exportgasell 2016 ut. Priset som instiftades förra året går till det mest framgångsrika exporterande Gasellföretaget som har utmärkt sig genom export till tillväxtmarknader. Priset delas ut av Dagens industri och EKN:s affärsområdeschef för små och medelstora företag, Carl-Johan Karlsson.

För att kunna vinna priset krävs att:

  • företaget exporterar till tillväxtmarknader 
  • företaget har en substantiell export i förhållande till den totala omsättningen
  • företaget har export till tillväxtmarknader som en uttalad och medveten affärsstrategi

Vinnaren av årets Exportgasell 2016 är Sandqvist Bags & Items!

Motivering:

”Årets vinnare av Exportgasellen 2016 är ett välkänt varumärke som symboliserar skandinavisk design och livsstil. Företagets produkter säljs idag internationellt och exporten till tillväxtmarknader är en viktig del av företagets långsiktiga strategi att växa till ett starkt, globalt varumärke. Genom sitt arbete med kvalitativa material och bra villkor i produktionen visar företaget att det går att kombinera snabb tillväxt med ansvarsfullt företagande.”

Grattis!

 

Vid eventuella frågor, kontakta: gasell@di.se

DI GASELL PÅ FACEBOOK

Twitter

ÄR ERT FÖRETAG EN GASELL?

Gör det enkla onlinetestet för att se om ert företag kvalar in bland Gasellerna.Fyll i uppgifterna och testa!

 Nyhetstips: 08-573 650 50 - dise@di.se | Växeln: 08-573 650 00 | Kundtjänst/prenumerationsärenden: 08-573 651 00 | Dagens industri | 112 60 Stockholm | © di.se | Ansvarig utgivare: Lotta Edling | PUL | Cookies Följ oss på Google+ Följ oss via RSS Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Skicka mejl till dise@di.se