Börs & Marknad Ledare Bil Play Podd Di Weekend Di Digital Dagens tidning Jobb
Meny
Start Nyheter

Elon Musk har lagt vantarna på domänen tesla.com

  • Elon Musk. Foto: TT

Superentreprenören Elon Musk har lagt vantarna på domänen tesla.com. Det skriver TechCrunch.

Tidigare domäninnehavaren Stu Grossman skaffade sig rättigheterna till den eftertraktade domänen redan 1992 och målet var då att skapa en hyllningssida till den serbisk-amerikanske uppfinnaren Nikola Tesla som bland annat ligger bakom det system med växelström vi idag använder i våra elnät.

Det har inte kommit ut några detaljer om hur Elon Musk och hans företag lyckats få tag i den åtråvärda adressen men oavsett om de köpt den eller helt enkelt fått tag på den genom att den inte förnyats av den tidigare innehavaren anses det vara ett prestigefullt kap av Musk.

Sedan igår kan man använda tesla.com för att nå fram till sidan teslamotors.com.