Börs & Marknad Ledare Di TV Bil Podd Di Weekend Di Digital Dagens tidning Jobb
Meny
Start Nyheter

Doro köper norska Trygghetssentralen

Doro förvärvar Trygghetssentralen, Norges största privatägda kontaktcentral för sociala trygghetslarm.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Trygghetssentralens årsomsättning uppgår till 68 miljoner norska kronor, varav den största delen utgörs av återkommande intäkter. Trygghetssentralen förväntas bidra positivt till Doros resultat 2016, uppger Doro.

Trygghetssentralen levererar trygghetslarmstjänster till cirka 34.000 användare på uppdrag av 110 kommuner. Företaget, som har 68 fast anställda och cirka 60 projektanställda medarbetare, har sitt huvudkontor i Oslo.

"Vi ser många potentiella synergier mellan Trygghetssentralen och Doro Care. I första hand kommer vi att kunna öka effektiviteten inom Doro Cares befintliga verksamhet i Norge. Därutöver tillkommer också potentiella stordrifts- och varuförsörjningssynergier", säger Doros vd Jérôme Arnaud, enligt pressmeddelandet.

Tyck till