ANNONS:
Till Di.se
Börs & Marknad Ledare Di TV Bil Podd Di Weekend Di Digital Dagens tidning Jobb
Meny
Start Nyheter

Michael Treschow: "Skulle gärna slippa namnet"

Han har haft tunga maktpositioner i flera viktiga börsbolag och hyllats för sina insatser. Men Michael Treschow har också kallats Mike the knife för sina hårdhänta nedskärningar – något han inte uppskattar.

"Det inget smeknamn jag drömmer om att ha", säger Michael Treschow till Anna Hedenmo i SVT-programmet Min sanning som sänds på söndag.

"Jag har säkert gjort ett antal fel, kanske inte lyssnat tillräckligt eller gått för fort fram. Men jag har försökt göra det med bästa förmåga och bästa tanke om alla", säger han om de nedskärningar han gjorde bland annat som vd för vitvarukoncernen Electrolux.

Min sanning visas i SVT2 söndagen den 14 februari klockan 20.00.

Tyck till