Börs & Marknad Ledare Di TV Bil Podd Di Weekend Di Digital Dagens tidning Jobb
Meny
Start Nyheter

Carly Fiorina hoppar av

  • Foto: TT

Den enda kvinnan i det republikanska startfältet, den tidigare vd:n för teknikföretaget Hewlett-Packard 61-åriga Carly Fiorina, uppges nu sälla sig till skaran av republikanska presidentaspiranter som hoppar av.

"Jag ställer in min kandidatur i dag, men jag kommer att fortsätta resa i landet och slåss för de amerikaner som vägrar slå sig till ro med sakernas tillstånd och ett status quo som inte längre fungerar för dem", skriver Fiorina på sin Facebooksida, rapporterar Reuters.

Carly Fiorina kom näst sist i i primärvalet i New Hamspshire.

Strax innan beskedet från Carly Fiorina, bekräftade en högt uppsatt medarbetare till Chris Christe för Reuters att den 53-årige New Jersey-guvernören kommer att ge upp försöket att bli Republikanernas presidentkandidat i höstens presidentval.

Tyck till