ANNONS:
Till Di.se
Start Nyheter

Allt om den täta kontakten mellan SD och näringslivet

Dagens industri har i en serie artiklar avslöjat de allt tätare kontakterna mellan näringslivet och Sverigedemokraterna. Nu har vi samlat alla artiklarna på samma ställe.

Via länkarna nedan kan du bland annat läsa hur organisationer som Svenskt Näringsliv, Almega och Vårdföretagarna uppvaktat SD.

Du kan även läsa om Kreabs täta kontakter med partiets toppföreträdare och hur SD bytt fot om välfärdsvinsterna och banat väg för vårdjätten Capio på börsen.

Di porträtterar även partiets nyckelperson, den ekonomisk-politiska talespersonen Oscar Sjöstedt, som har spelat en central roll i partiets högersväng. 

Här finns också en stor intervju med näringslivsprofilen Marcus Storch, där han går till hårt angrepp mot SD-kontakterna.

Hård kritik har även kommit från Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt, näringsminister Mikael Damberg och LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson. Samtidigt har Moderatledaren Anna Kinberg Batra i en intervju med Di klargjort att hon inte kommer att sätta sig i en regering som är beroende av Sverigedemokraterna.

Missa inte artikelserien som har skapat höstens hittills största politiska debatt! 

Företagen och SD ses i smyg

Oscar Sjöstedt: Säkert lättare att påverka oss

Jonas Sjöstedt rasar mot näringslivets SD-kontakter

Tyck till