close
«Tillbaka
Spara artikel
Läs artikeln när det passar dig bättre

Klockan

Skriv ut

Perssons tips till Löfven

Uppdaterad 2012-04-02 10:43. Publicerad 2012-04-02 09:52

Göran Persson ger sina råd till Socialdemokraternas nye partiledare Stefan Löfven i en intervju med SVT:s samhällsprogram Agenda. Politik är den högsta formen av intellektuell verksamhet, enligt Persson.

På söndagskvällen sände Agenda en intervju med Socialdemokraternas tidigare partiordförande Göran Persson.  Han berättade bland annat att han tyckte synd om Håkan Juholt, som avgick som partiledare i januari 2012.

Annons:

Göran Persson anser inte att Socialdemokraterna bör skapa en allians med något annat parti.

”Jag tycker att Socialdemokraterna ska satsa på sin politik och få så stort stöd för den som möjligt av valmanskåren.”

Han beskriver Socialdemokraternas nye partiordförande Stefan Löfven som ett oskrivet blad. Hans råd till partiledaren är att plugga. Politik är enligt Göran Persson den högsta formen av intellektuell verksamhet.

”Det finns bara en sak som står över allt annat. Läs på. Plugga. Det är i detaljerna du kommer möta ditt största problem", säger Göran Persson.


”Plugga, läs på, plugga igen", fortsätter han.

Annons:
Annons:
SENASTE NYTT PÅ DI.SE
Annons:
Annons:
Annons:

 Nyhetstips: 08-573 650 50 - dise@di.se | Växeln: 08-573 650 00 | Kundtjänst/prenumerationsärenden: 08-573 651 00 | Dagens industri | 112 60 Stockholm | © di.se | Ansvarig utgivare: Lotta Edling | PUL | Cookies Följ oss på Google+ Följ oss via RSS Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Skicka mejl till dise@di.se

close

Anmäl kommentaren

Var vänlig och motivera din anmälan (valfritt)